CPS-Tech
Avtomatizacija in Robotika

CPS-Tech - Vaš partner za avtomatizacijsko tehnologijo.

Glavno področje podjetja CPS-Tech je gradnja strojnih in električnih instalacij in zagon ter vzdrževanje sistemov za avtomatizacijo po vsem svetu. Poleg tega seveda opravljamo tudi redno servisiranje in vzdrževanje vaših sistemov za avtomatizacijo.

Naša obširna skupina strokovnjakov na naši osrednji lokaciji v Evropi (Sloveniji) zagotavlja hitro in cenovno sprejemljivo izvajanje vaših projektov, ob tem pa upošteva visoke standarde kakovosti.

Roboterstrasse in der Automobilindustrie
Fördertechnik und Automatisierungstechnik in der Automobilindustrie

Napredne in učinkovite rešitve avtomatizacije

CPS-Tech vam ponuja napredne rešitve avtomatizacije, ki so popolnoma prilagojene vašim zahtevam. Storitve opravljamo  hitro, cenovno sprejemljivo in vedno v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Za vas ustvarjamo dodatno vrednost, posledica tega pa so bistveni in trajni učinki za vaše postopke proizvodnje.

Skupaj s podjetjem M-TECH vas spremljamo od načrtovanja, namestitve in zagona obratovanja, do predelave vašega sistema za avtomatizacijo, vključno z vzdrževanjem in naknadnim servisiranjem le-tega.

Industrija 4.0 - skupaj ustvarjati prihodnost.

Ustvarite prihodnost avtomatizacije skupaj z nami in stavite na naše inovativne pakete rešitev, izdelane iz sodobnih informacijskih tehnologij v kombinaciji z inteligentnimi stroji. Na ta način boste povečali prilagodljivost in časovno, cenovno sprejemljivost in učinkovitost virov ter se boste vedno lahko ustrezno odzvali na spreminjajoče se trge. Ne glede na to, ali gre za sodelovanje med človekom in robotom ali sisteme CPS - podpiramo vas pri vsakem koraku vaše proizvodnje - učinkovito in zanesljivo soustvarjamo prihodnost.

 

Industrie 4.0 Automationsanlage in der Zukunft

Kontakt