Celostne rešitve za napredno avtomatizacijo

Kot eden izmed vodilnih strokovnjakov za rešitve avtomatizacije smo pridobili zaupanje tako mednarodnih strank v avtomobilski in jeklarski industriji, kot tudi naših partnerjev in dobaviteljev. Naši poslovni partnerji so glavni proizvajalci nemških avtomobilov, kot tudi vsi večji proizvajalci robotov in krmilnih sistemov. Pri izvajanju storitev načrtno uporabljamo naše dolgoletno znanje - naš »Know-how« in strokovne izkušnje. Trudimo se za optimizacijo vašega celotnega postopka, s katerim se ustvarja dodana vrednost in za oblikovanje učinkovitih ter prilagojenih rešitev.

Naša glavna področja pri izdelavi sistemov za avtomatizacijo so poleg naprav, ki jih postavimo popolnoma na novo, tudi predelave in servisiranje le-teh, transportna tehnika, skladiščenje in upravljanje sestavnih delov. S pogledom, usmerjenim v prihodnost, smo se specializirali na izvedbo najmodernejših sistemskih rešitev na področju industrije 4.0. To je področje, na katerem prihaja do "sodelovanja med človekom in robotom".

Usposobljena skupina strokovnjakov z več kot 70 zaposlenimi s tehničnim znanjem in izkušnjami na področju strojništva, elektrotehnike in razvoja programske opreme zagotavlja tehnične in ekonomske rešitve za različne, tudi neobičajne naloge in sodelovanja.

Pri razvoju naših vsestranskih celostnih rešitev tesno sodelujemo z našo nemško matično družbo M-TECH. M-TECH je v prvi vrsti odgovorna za načrtovanje, projektiranje in inženiring, CPS-Tech pa za montaže in namestitve, kot tudi za zagon obratovanja in vzdrževanje.