NAŠE STORITVE: AVTOMATIZACIJSKA TEHNOLOGIJA PO MERI

Učinkovito uresničevanje napredne avtomatizacijske tehnologije

Specializirani smo za postavljanje strojnih in električnih instalacij ter tudi za zagon obratovanja in vzdrževanja sistemov za avtomatizacijo in robotskih cest. Pri večini teh projektov je na voljo zelo malo časa. Številni projekti vsebujejo tako tehnične kot logistične izzive. Da bi rešili te težave avtomatizacijske tehnologije, razvijamo skupaj z družbo M-TECH napredne, učinkovite in cenovno ugodne rešitve.

Predelava naprav za avtomatizacijo

V skladu z zahtevami naših strank in spreminjajočimi se zahtevami trga, se naprave in linije za avtomatizacijo konfigurirajo na novo ali po potrebi dodatno razširijo. S prilagodljivim konceptom nadzora s strani našega partnerja M-TECH učinkovito skrajšujemo čas, ki je potreben za nove prilagoditve ali za čas izpadov. Pri obsežni predelavi proizvodne linije s 350 roboti v obratu BMW v Regensburgu, se lahko dodatno opremljanje in ponovno programiranje izvede v najkrajšem možnem času. 

Premestitev naprav in del »just-in-time«

Tudi pri tem M-TECH izvede predčasno ter temeljito načrtovanje in s tem povezano pripravo demontaže. Nato poskrbimo za montažo in demontažo, prevoz, po potrebi tudi za vmesno skladiščenje in končno čiščenje ter za končni zagon obratovanja. Tako zagotovimo interdisciplinarno popolno storitev znotraj skupine podjetij in uresničujemo premestitev naprav znotraj vašega obrata ali od obrata do obrata - nacionalno ali po vsem svetu.

Upravljanje sestavnih delov - natančnost do zadnje podrobnosti

Ob pravem času na pravem mestu. Svetujemo vam pri upravljanju sestavnih delov v vsaki fazi proizvodnje, od izdelave prototipa preko predhodne proizvodnje do končne proizvodnje. Pri tem usklajujemo vse postopke, kot so kalibracija, določanje zaporedja sestavnih delov, vrstni red varjenja ali prilagoditev naprav in s stalnim spremljanjem zagotavljamo kakovost posameznih delov. Da bi zagotovili natančno sledenje do 1000 komponent, spremljamo in natančno dokumentiramo vse korake.